Nu besteld, morgen in huis
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
BouwlampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.

Bouwlampen op accu

Oplaadbare LED bouwlampen en schijnwerpers van BouwlampKoning.nl zijn geschikt voor particulier en zakelijk gebruik. De accu bouwlampen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment LED bouwlampen op accu bevat schijnwerpers met zeer diverse kenmerken. 

 • LED Bouwlamp op accu met uiteenlopende specificaties
 • Koud Witte lichtkleur (5000K tot 6500K)
 • 10 Watt tot 50 Watt accu bouwlampen
 • Lichtopbrengst van 700 tot 1500 Lumen

Waarom een LED bouwlamp op accu?

Een accu bouwlamp is erg handig wanneer er geen stroompunt in de buurt is, bijvoorbeeld op bouwplaatsen of in een nieuwe woning. Bovendien is bedrading niet altijd handig of gewenst. In dit geval is een oplaadbare LED bouwlamp ofwel schijnwerper op accu erg interessant. In de bouwlampen zit een accu verwerkt welke opgeladen kan worden. Sommige lampen bevatten accu’s die indien nodig vervangen kunnen worden. De lampen zelf zijn voor zowel binnen- als voor buitengebruik. 

LED bouwlamp op accu voor professionals en particuliere gebruikers

Onze LED verstralers zijn van dermate hoge kwaliteit dat ook stukadoors, schilders en andere vaklieden graag producten bij ons afnemen. Vanwege de krachtige lampen en veiligheidstools zijn ze zeer bruikbaar voor zakelijke doeleinden. We dienen echter ook de particuliere markt, voor wie een klus op de planning heeft staan en hier krachtig werklicht bij nodig heeft.

LED Bouwlampen in vergelijking met halogeen bouwlampen

We lichten graag de diverse voordelen van LED ten opzichte van halogeen verlichting toe, gezien het feit dat we tegenwoordig steeds meer LED bouwlampen zien in vergelijking met halogeen lampen. Een LED bouwlamp is ten eerste erg duurzaam. In vergelijking met halogeenlampen is zijn levensduur tot wel 10 keer zo lang. Een ander voordeel van LED is het feit dat het koeler blijft en dus veiliger is. Desondanks is een LED schijnwerper wel direct op volle lichtsterkte. Tot slot staat LED bekend om de hoge energiezuinigheid. Het is tot wel 90% zuiniger dan halogeen, hetgeen erg prettig is voor het milieu en de portemonnee.

Specificaties van het assortiment LED werklicht op accu

Ons aanbod varieert van schijnwerpers met 700 Lumen lichtopbrengst tot verstralers van 1500 Lumen lichtopbrengst. Indien u op zoek bent naar nóg krachtigere bouwlampen adviseren we u om het standaard assortiment LED bouwlampen te bekijken. De lichtkleur van de bouwlampen op accu is Koud Wit, met een range van 5000 - 6500 Kelvin. Al de producten zijn gemaakt van aluminium, met stalen voeten en rubberen handvatten. Ze zijn voorzien van rode en groene LED-indicators die aangeven wanneer de accu is opgeladen en wanneer deze (bijna) leeg is. Deze accu’s zijn Lithium-ion batterijen. Enkele accu’s zijn behalve oplaadbaar ook vervangbaar. Om deze reden kunt u in deze categorie ook losse accu’s vinden. Het is van belang om hierbij te controleren of de accu matcht met uw bouwlamp.

+3173-7041104
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur